Over Hof van Kijk-Uit
Bij Hof van Kijk-Uit laten we mensen met een beperking zoveel mogelijk deelnemen aan de samenleving.

Hof van Kijk-Uit bestaat op dit moment uit een atelier, een horecagelegenheid, een eigen moestuin en groenverwerkingsdienst. Het atelier wordt gebruikt voor dagbesteding op het gebied van papier scheppen, schilderen en houtbewerking. Daarnaast vinden er ook hele leuke workshops voor het publiek plaats. Kortom een interessante plek om eens te bezoeken.

In de horeca werken op dit moment deelnemers die op een zinvolle wijze hun dag besteden, o.a. het bereiden en serveren van gerechten. Kom gerust eens langs en proef een van de heerlijke creaties die bereid zijn onder toeziend oog van onze chef.

Daarnaast is er voor mensen die graag bezig zijn in de natuur ook een groene dagbesteding. Hierbij zijn de deelnemers de hele dag heerlijk bezig in de natuur en dragen bij aan het behoudt van Hof van Kijk-Uit en het prachtige duingebied.

Dankzij een grote club enthousiaste, professionele vrijwilligers is het oude jachthuis weer in zijn oude sfeer hersteld en doet nu dienst als theehuis. Kom gerust langs om eens een kijkje te nemen.