Over Hof van Kijk-Uit
Bij Hof van Kijk-Uit laten we mensen met een beperking zoveel mogelijk deelnemen aan de samenleving.

Hof van Kijk-Uit bestaat op dit moment uit een atelier, een horecagelegenheid, een eigen moestuin en groenverwerkingsdienst. Het atelier wordt gebruikt voor dagbesteding op het gebied van papier scheppen, schilderen en houtbewerking. Daarnaast vinden er ook hele leuke workshops voor het publiek plaats. Kortom een interessante plek om eens te bezoeken.

In de horeca werken op dit moment deelnemers die op een zinvolle wijze hun dag besteden, o.a. het bereiden en serveren van gerechten. Kom gerust eens langs en proef een van de heerlijke creaties die bereid zijn onder toeziend oog van onze chef.

Daarnaast is er voor mensen die graag bezig zijn in de natuur ook een groene dagbesteding. Hierbij zijn de deelnemers de hele dag heerlijk bezig in de natuur en dragen bij aan het behoudt van Hof van Kijk-Uit en het prachtige duingebied.

Dankzij een grote club enthousiaste, professionele vrijwilligers is het oude jachthuis weer in zijn oude sfeer hersteld en doet nu dienst als theehuis. Kom gerust langs om eens een kijkje te nemen.

Doelstelling Hof van Kijk-Uit

  1. Exploiteren van een leer- zorgbedrijf voor horeca, groenonderhoud, dierverzorging en creatieve dagbesteding.
  2. Integratie van mensen met een zorgvraag in de samenleving
  3. Bieden van een opleiding en passende werkzaamheden aan mensen met een zorgvraag
  4. Het verrichten van al hetgeen met het bovenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.
Beleidsplan De stichting Hof van Kijk-Uit streeft naar een opening van minimaal 5 dagen per week. Het aanbod deelnemers met een beperking is hierin leidend. Hof van Kijk-Uit zal kleinschalig blijven om de gemoedelijke sfeer en rust in de natuurlijke omgeving te behouden.
Beloningsbeleid Het Hof van Kijk-Uit heeft medewerkers in vaste dienst voor de exploitatie en begeleiding van de deelnemers. Vaste medewerkers vallen onder de CAO horeca. De horeca vrijwilligers krijgen de maximale door de belastingdienst toegestane vrijwilligersvergoeding.

 

Stichtingsbestuur:
Voorzitter/penningmeester    – Jan Zijlstra
Secretaris                              – 

 

Fiscaalnummer 851486988

Hof van Kijk-Uit
Oude Schulpweg 4
1901NV Castricum
0251-673657
info@hofvankijkuit.nl

IBAN: NL95 RABO 0135 0791 87