Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht


Het Hof van Kijk Uit is goed bereikbaar. De makkelijkste manier is met de fiets, maar het Hof is ook met openbaar vervoer en auto goed bereikbaar.

Openbaar vervoer

Als u met het openbaar vervoer aankomt in Castricum dan verlaat u het station aan de achterkant en loopt richting Geversduin. Dit is de enige zijstraat vanaf station richting het duin. Eenmaal aangekomen ziet u al snel aan uw linkerkant een zijstraat, de Oude Schulpweg, u volgt deze weg tot aan Hof van Kijk Uit (ca. 5-8 min).
Auto
Als u met de auto komt, dan zijn er twee plekken waar deze geparkeerd kunnen worden.
Optie 1: De eerste optie is de parkeerplaats van begraafplaats Onderlangs. Vanaf Onderlangs loopt u rechtsaf het kleine fietspad in, loop deze helemaal uit en sla aan het eind linksaf. Loop deze weg af tot aan de splitsing. Het Hof van Kijk Uit bevind zich aan de linkerkant.
Optie 2: De tweede optie is aan het eind van de Geversweg. Vanaf de Geversweg parkeerplaats loopt u naar de bosrand. Daar linksaf lopen tot aan de geasfalteerde weg. U volgt deze weg helemaal rechtdoor tot aan Hof van Kijk Uit. Vanaf beiden parkeergelegenheid is het ongeveer 10 minuten lopen om Hof van Kijk Uit te bereiken. Wij mogen helaas geen bewegwijzering in het bos aanbrengen van PWN.