[vc_row][vc_column]

Horeca
[vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

De hoofddoelstelling van het Hof van Kijk Uit is een dagbesteding te bieden aan mensen met een beperking. Onze deelnemers zullen u hartelijk verwelkomen, bedienen en of heerlijke gerechten voor u bereiden. Uitsluitend door de inzet van vakkundige vrijwilligers wordt het mogelijk gemaakt om het Hof van Kijk Uit draaiend te houden.Op ons zonovergoten duinterras omringd door diverse statige bomen, kunt u genieten van onze kleine menukaart.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Indien het weer iets minder is, kunt u vertoeven in de gezellig ingerichte huiskamer van Jonkheer Gevers. Er zijn onder andere diverse huisgemaakte soepen en huisgemaakte taarten verkrijgbaar. Ook doen wij ons best om voor u de beste koffie en thee te serveren, chocolademelk met slagroom of een glaasje wijn of een van de heerlijke tapbiertjes behoort ook tot de mogelijkheden. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”130″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”132px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”129″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”132px”][/vc_column][/vc_row]