Vanaf zaterdag 10 maart
Workshop schapenvacht vilten

Zaterdag 10 maart

Zaterdag 24 maart

Zaterdag 21 april

Zaterdag 28 april

Zaterdag 12 mei

Van 10.15 tot 16.30

Het Hof van Kijk-Uit – Oude Schulpweg 4 – Castricum
Zaterdagmiddag 24 februari vanaf 14:00 uur
SOPITMACHINE

SOPITMACHINE IN HET HOF VAN KIJK-UIT!

Een mix van Dylan, Clapton en Cale 

Wat begon in 2010 als een studie object tussen zanger gitarist Jan Meijer en Graficus Harm Noordhoorn mondde uit tot een 5 koppige formatie. Samen vormen zij de enthousiaste band SOPITMACHINE, waar plezier van muziek maken voorop staat. Inmiddels de huisband van het Hof van Kijk-Uit in Castricum

De bezetting bestaat uit: Jan Meijer zang, gitaar en mondharmonica, Marcel Nooij zang, gitaar en banjo, Tom Nooij hammondorgel, Rob Boot drums en Harm Noordhoorn gitaar.

Dinsdagmiddag oefent de band in Galerie en grafisch atelier Sopit van Harm. De naam van de band is daarom ook verklaarbaar… het is een geoliede stampende machine zoals de oude Heidelberger drukpers in het grafisch atelier uit de jaren 60.

Zij spelen een mix van Bob Dylan, Eric Clapton en JJ Cale.

Zaterdagmiddag 24 februari verzorgt Sopitmachine vanaf 14.00 uur een spetterend optreden in

het Hof van Kijk-Uit – Oude Schulpweg 4 – Castricum

sopit
Speciale inloopmorgen voor ouderen.

 

De wijkontmoetingen georganiseerd door de vrijwilligers van

Stichting Welzijn Castricum zijn een succes.

 

Steeds meer ouderen weten de diverse locaties te vinden. Het netwerk van vrijwilligers geeft ouderen de gelegenheid om gezellig koffie te drinken, ervaringen uit te wisselen, een goed gesprek te voeren of last but not least meedoen aan activiteiten.

Alles onder het motto: veel mag, niets moet.

Zo’n ontmoetingsplaats is ook Hof van Kijk-Uit. Het boscafé is gewoonlijk op dinsdagen gesloten, maar gaat die morgen speciaal en uitsluitend open voor de deelnemers aan de inloopochtend.
Na een korte wandeling of een fijne fietstocht bent u om de 14 dagen op dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom bij Hof van Kijk-Uit.

De eerstvolgende gelegenheden zijn dinsdagmorgen 16 januari en 30 januari

Februari: dinsdagmorgen 13 en 27 februari

Maart: dinsdagmorgen 13 en 27 maart

April: dinsdagmorgen 10 en 24 april

 

Voor diegenen die slecht ter been zijn is er een ophaaldienst met het busje van Hof van Kijk-Uit. Helaas niet mogelijk voor rolstoelen. Voorlopig kunt u zich aanmelden via Rob van Keulen, vrijwilliger bij Hof van Kijk Uit tel:  06 – 51 366 080

U kunt zich ook opgeven via Hof van Kijk-Uit 0251- 673 657

Voor informatie kunt u bellen met Stichting Welzijn Castricum 0251-656562

Stichting-Welzijn

 

In verband met de organisatie van het vervoer is de aanmeldingstijd tot iedere zondag 15.00 uur voorafgaande aan de inloopochtend. Gebruikers van deze service vragen wij naar naam, adres en telefoonnummer, zodat we met hen contact kunnen opnemen om het ophalen nader af te spreken. De ophaaldienst is tussen 9.15 en 10.00 uur, al naar gelang de behoefte. Na afloop brengen wij u uiteraard ook weer thuis.

Tot ziens bij Hof van Kijk Uit

Zaterdagmiddag 21 oktober vanaf 14:00 uur
SOPITMACHINE
Wat begon in 2010 als een studie object tussen zanger gitarist Jan Meijer en Grafisch kunstenaar Harm Noordhoorn mondde uit tot een 6 koppige formatie. Samen vormen zij de enthousiaste band SOPITMACHINE, waar plezier van muziek maken voorop staat. Inmiddels de huisband van het Hof van Kijk-Uit.

De bezetting voor zaterdag 21 oktober bestaat uit: Jan Meijer zang, gitaar en mondharmonica, Marcel Nooij zang, gitaar en banjo, Tom Nooij hammondorgel, Rob Boot drums en Harm Noordhoorn gitaar.Dinsdagmiddag oefent de band in Galerie en grafisch atelier Sopit van Harm. De naam van de band is daarom ook verklaarbaar… het is een geoliede stampende machine zoals de oude Heidelberger drukpers in het grafisch atelier uit de jaren 60.

Zij spelen een mix van Bob Dylan, Eric Clapton en JJ Cale.

Sopit 21 oktober 2017_web
Vanaf zaterdag 23 september
Workshop schapenvacht vilten
Altijd al een schapenvacht willen vilten?
Dit zijn de dagen waarop dat kan;
 
 – Zaterdag 23 september
 – Zaterdag 7 oktober
 – Zaterdag 21 oktober
 – Zaterdag 4 november
 – Zaterdag 18 november
De dag begint om 10:15 uur en eindigt om 16:30 uur.
 
Maximaal 3 personen per keer.
Graag vooraf betalen op rekeningnummer:
NL95 RABO 0135 0791 87 t.n.v. Hof van Kijk Uit
met vermelding van je naam, telefoonnummer de datum van de viltdag.
 
 
De prijs is € 95,- inclusief koffie & thee met wat lekkers, een heerlijke lunch en de vacht.
Inschrijven kan bij Jolanda via:
email: jolandaspaarkogel@hotmail.com – Telefoon: 06-37425369.
Schapenvacht_web
4 Augustus 2017
4 gangen diner met Italiaanse muziek
Op vrijdag 4 augustus om 19:00 uur, kan je bij ons voor maar € 35,00
genieten van een 4 gangen diner met Italiaanse muziek.
Je kunt reserveren via ons telefoonnummer: 0251-673657
Fino ad allora!
Italiaanse avond_web
16 Juli 2017
Jachtboek van een jonkheer

Dit jaar bestaan we 5 jaar! Het eerste lustrum wordt gevierd in samenwerking met toneelgroep Forento. Zij spelen op zondag 16 juli het theaterstuk: “Jachtboek van een jonkheer” over het leven van jonkheer Gevers. Dit stuk is 4 jaar geleden al een keer bij Hof van Kijk-Uit gespeeld. Theatermaker Heleen van Wiechen en Ellemieke Middelhoff hebben zich toen verdiept in zijn bijzondere leven en er een theaterstuk over geschreven. Het feit dat het wordt gespeeld in en om zijn oude woning maakt de voorstelling heel speciaal. De jonkheer zal in drie gedaantes voorbij komen: jong, middelbaar en oud. Spelers van Forento en jongeren uit Castricum maken het stuk compleet. En voor de muzikale omlijsting zorgt Jan van der Schaaf.

Kaarten (€ 10,-) reserveren op de website van Forento: www.forento.nl Ook kunnen kaarten “aan de deur” worden gekocht.

De aanvang is 19.30 uur, u wordt verwelkomd met koffie of thee. Bij slecht weer gaat het toneelstuk niet door.

Toneelstuk
25 Maart 2017
SOPITMACHINE een mix van Dylan, Clapton en Cale

Wat begon in 2010 als een studie object tussen zanger gitarist Jan Meijer en Grafisch kunstenaar Harm Noordhoorn mondde uit tot een 6 koppige formatie. Samen vormen zij de enthousiaste band SOPITMACHINE, waar plezier van muziek maken voorop staat. Inmiddels de huisband van het Hof van Kijk-Uit.
De bezetting bestaat uit: Jan Meijer zang, gitaar en mondharmonica, Marcel Nooij zang, gitaar en banjo, Tom Nooij hammondorgel, Rob Boot drums, Holger Tlomaczewski gitaar en Harm Noordhoorn gitaar. Dinsdagmiddag oefent de band in Galerie en grafisch atelier Sopit van Harm. De naam van de band is daarom ook verklaarbaar… het is een geoliede stampende machine zoals de oude Heidelberger drukpers in het grafisch atelier uit de jaren 60. Zij spelen een mix van Bob Dylan, Eric Clapton en JJ Cale.

Datum en tijd: Zaterdagmiddag 25 maart vanaf 14.00 uur

Sopit Machine 25 maart 2017
Meerdere dagen per week
Actief de zomer in

Begin deze lente actief en bouw langzaam uw conditie op met behulp van de activiteiten van The Green Gym Castricum.

nordic-walking3-620x220
22 Oktober 2016
SOPITMACHINE

a.s. zaterdag 22 oktober speelt de Sopit Machine weer live bij het Hof van Kijk-uit te Castricum! Maak overdag een prachtige wandeling door het duin en als toetje een koud biertje of warme chocolademelk met heerlijke muziek op de achtergrond! Zie jullie daar!

SopMac